2017 Güz Dönemi Başvuru Sonuçları

Enstitümüze kabul edilen öğrencilerin, aşağıdaki belgelerle birlikte 5 Eylül 2017‘den itibaren kayıt işlemleri için Enstitümüze başvurmaları gerekmektedir. Dersler 18 Eylül 2017 tarihinde başlayacaktır.

Kabul edilen yüksek lisans öğrencilerimiz için İngilizce yeterlilik sınavı  25 Ağustos 2017 Cuma günü saat 11:00’da A720’de yapılacaktır. Sınava katılmak için fbe-admin@yeditepe.edu.tr adresine ad soyadlarını içeren bir e-posta göndermeleri gerekmektedir.

Kayıt için gerekli belgeler:

• Diploma ve Fotokopisi; ENSTİTÜ TARAFINDAN ASLI GİBİDİR YAPILACAK
  • Transkript ve Fotokopisi; ENSTİTÜ TARAFINDAN ASLI GİBİDİR YAPILACAK
  • Nüfus Cüzdanı ve Fotokopisi
  • 4 Adet Fotoğraf
  • İkametgah belgesi
  • Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (Askerliğini yapmış olanlar için terhis belgesi fotokopisi) ASKERLİK ŞUBESİNDEN ALINMALI
  • ALES sonuç belgesi çıktısı (Türk öğrenciler için zorunlu) / GRE (Yabancı uyruklu öğrenciler için tavsiye edilmekte)
  • Dil muafiyet belgesi (YDS,TOEFL)

Şartlı kabul alan öğrencilerin eksik belgelerini kayıt bitimine kadar getirmeleri gerekmektedir. Eksik belgelerini tamamlayamayan öğrenciler misafir öğrenci olarak ders alabilirler. Misafir öğrenci olmak isteyen öğrencilerin Enstitü’ye başvurmaları gerekmektedir.

Kabul Edilen Öğrencilerin Listesi için tıklayınız.